Farvning af hele håret

Vi skaber flotte, glansfulde og levende farver,
der vokser ud på smukkeste vis

Bestil tid til farvning af hår i Aarhus C

Vi elsker at helfarve med vores smukke og meget veludviklet farver fra Wella.

Wellas farver er udviklet med et farvemolekyle som hedder me+. me+ er et allergivenlig molekyle helt uden ppd og ptd , som kan bruges både til toning og permanent hårfarve.

Helfarvning

I dag arbejder man meget anderledes med helfarvninger, end for bare 10 år siden. Der var farverne meget kompakte og skabte store udgroninger. I dag arbejder vi med organiske farver, som er mere transparent, og som er skabt til at lave flotte udgroninger. Vi kan arbejde med at fremhæve det naturlige farvegrundlag som ligger i håret, bringe spillet frem med toner og nuancer, eller vi kan udjævne farven så den bliver mere ensartet, men stadig levende og glansfuld.

Farveteknologien udvikles hele tiden, og vi er blevet dygtigere til at udnytte farvens egenskaber så resultatet bliver mere naturligt og holder længere. Kvaliteten og målet ligger ikke i holdbarheden og udgroningen, men i at farven komplementerer, udvikler sig, og vokser med resten af håret, så farven lever længere og du kan gå længere tid inden næste farvning. Vi bruger forskellige toningsfarver, permanente farver, allergivenlige hårfarver og miljøvenlige hårfarver, alle med en meget høj kvalitet men et meget forskelig resultat, som vi vælger alt efter kundens ønske.

Hassing & Holbeck – Frisør i Aarhus C
Hassing & Holbeck – Frisør i Aarhus C

Helfarvninger med flere farver/colormelt

Man kan bruge helfarvninger med flere farver for at skabe spil og dybde i håret. De fleste er lysere i front og tophåret, og mørkere i nakken. Det kan både være fra naturens side, eller pga solens evne til at lysne hårets spidser og det der indrammer dit ansigt.

Ved at bruge flere farver kan vi forstærke nuancerne i din naturlige hårfarve, skabe mere spil, giver dit hår en kold eller varm glød, alt efter hvad der passer til din klipning og din hudfarve. Derudover kommer dit hår til at se sundere ud pga glansen og plejen i farverne.

#Balayage #Colormelt #Faceframe

Én farve i hele håret

Når vi vælger at komme en farve i hele håret , så er det fordi vi ønsker at gøre din eksisterende hårfarve mere ensartet og for at skabe mere ro i overfladen af håret. Hårfarven vil stadig være vibrerende i forskellige nuancer, og meget glansfuldt, men mere nedtonet. Du kan gå mørkere / lysere / varmere / koldere, og farven vil stadig udvikle sig naturligt.

Hassing & Holbeck – Frisør i Aarhus C
Hassing & Holbeck – Frisør i Aarhus C

Eftertoning

Over reflekser/highlights eller afblegning/lysning af hele håret

Vi anbefaler altid en toning over reflekser, highlights og helfarve der er lavet med lysning eller afblegning. Når man laver reflekser gang på gang kan man ikke ramme de eksakt samme reflekser som sidste gang, og sammen med de forskellige nuancer der er i håret fra naturens side, skaber alt dette et rod for øjet, som får håret til at virke mere slidt og træt. Derfor er det så smukt at runde reflekserne af med en toningsfarve der tilfører pigment og glans. Og som samler farverne uden at fjerne spillet. Det samme gælder for hellysning.

Afblegning har ikke noget pigment og kræver derfor toning for at bliver naturligt og glansfuldt at se på. Toning er også en mulighed for at fremhæve/nedtone nuancerne (kold/gylden) i håret. Alt efter hvad der passer til din hudfarve, til årstiden, og til hårets tilstand.

error: Content is protected !!