Klippe filosofi

Lækkert hår, behøver ikke at være en kamp hver dag

Bestil klipning i Aarhus C

Med vores håndværk skaber vi klipninger med øje for din personlighed og det unikke ved dig og dit hår

Vi er specialister og med vores stærke klippeteknikker og gennemarbejdede klipninger, designer vi håret, der passer til dig. Det skal være nemt og håndgribeligt. Det skal være Klædeligt, bevægeligt og personligt. Med den rigtige teknik klipper vi en form ind i håret, så det fremhæver hårets kvalitet og det unikke ved dig. Formen gør at det vokser ud på smukkeste vis og forbliver i en personlig frisure , vi vejleder altid vores kunder i hårpleje, styling og efterbehandlinger og står altid klar med en dialog herom.

Klippe filosofi

Vi er passioneret i vores håndværk og er hele tiden i bevægelse. Det er vigtigt for os at vedligeholde og højne vores høje faglighed. Vi prioriterer stort at komme på kursus og styrke vores klippeteknikker og vi bruger hver uge tid på at træne klipninger på hårmodeller. På den måde kan vi forene vores kompetencer, dele ud af hvad vi har erfaret og styrke vores røde tråd i Hassing & Holbeck, som er så vigtigt for os.

Alle vores kunder får den samme professionelle rådgivning, vejledning og engagement. Vi vil designe det smukkeste hår, og bringe det bedste frem i dit hår. Vi har fundet inspiration og er trænet i Vidal Sassoon’s klippe teknikker. Sassoon’s filosofi er i bund og grund en meget trænende tilgang til klipninger, disse klippeteknikker er udviklet til at skabe form, klædelighed og fremme det bedste i hårets struktur.

Hassing & Holbeck – Frisør i Aarhus C
Hassing & Holbeck – Frisør Aarhus

Bestil klipning i Aarhus C

Din personlige stil, skal gå hånd i hånd med dit hår

Vi vil gerne lære vores kunder at ”embrace” deres hår,. Vi skal forstå vores kunders behov og ønsker, og hjælpe dem med at forstå deres hår. Derfor starter vi altid med en grundig dialog om kundens hårtype og muligheder.

Hvad ønskes der fremhævet og hvad skal nedtones. Vi kigger på kropsformer, ansigtsformer og på hårets tilstand.

error: Content is protected !!